Представяне

   Продукти

Поддръжка

  Въпроси

 Форум

  Визитка

  ДСМ

  Промоции

 

     ДСМ ООД е изключителен представител на софтуерните продукти на Microinvest за гр. Русе и областта от 1998г. Вече повече от 10 години фирмата разпространява продуктите, инсталира и обучава своите клиенти, които надхвърлят 1500. В последните години за нас е много важно предлагането на цялостни и завършени решения и системи за управление на Вашия склад, магазин, ресторант, хотел, офис - наред със софтуерните продукти предлагаме необходимата техника (компютърни системи, печатащи устройства, баркод-четци, периферни устройства, преносими устройства за разносна търговия и др.)

         Microinvest е българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия. Основно предимство на продуктите на Microinvest е тяхната ниска цена и богатите фукнционални възможности. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи. Фирмата притежава широк спектър от клиенти - министерства, големи предприятия, частни фирми с различен обем на дейност и огромен брой малки фирми и частни клиенти. Всички програмни продукти на Microinvest работят с операционната система MS Windows.

        В настоящия си вид Microinvest е създадена през 1995 година, като наследник на първата българска софтуерна къща (ППП Микроинвест, 1984). За кратко време фирмата разработва своите основни продукти и през 1997 година става носител на Златен медал на Есенния Технически Панаир - Пловдив за най-добра интелектуална разработка. Това бележи и началото на стремителния търговски успех на фирмата. През 2000 година фирмата завоюва 2-ри златен медал в Пловдив. В началото на 2001 година е създаден проект за софтуер за САЩ. През лятото на 2001 TUCOWS отличи софтуер на фирмата с най-високото си отличие 5/5 Cows Rating. На Есенния Технически Панаир 2001 година Microinvest отново получава високо отличие 3-ти златен медал за разработката "Офис във Вашата длан".