Представяне

   Продукти

Поддръжка

  Въпроси

 Форум

  Визитка

  ДСМ

  Промоции

 

     ДСМ ООД разпространява продуктите на Microinvest като предлага инсталация на Ваш компютър, както и обучение и сервизна поддръжка - прехвърляне на номенклатури от друг софтуер, изграждане на номенклатура, създаване на бази и др.

         Програмните продукти позволяват експорт/импорт на операции от една база в друга, както и от складовите програми в счетоводни такива (включително разработени и от други фирми).

         След закупуването на програмата разполагате с 6-месечен срок за безплатна актуализация. След изтичането на този срок Вие избирате кога и за какъв период ще актуализирате.

Можете да разгледате всички програмни продукти на Microinvest като ги изтеглите от тук. Те са ограничени само във времето, но не и във функционалните възможности. Когато изтече тестовият период, данните Ви не се губят - след като заплатите съответния продукт Ви даваме регистрационен номер и работата Ви продължава оттам, докъдето сте стигнали.

Продукти и услуги Цена
Инсталация, обучение, поправка на бази и др. сервизни услуги 18.00лв. на започнат час
Импорт на номенклатури в СКЛАД Про 30.00лв. за 1 база
Актуализация на продукти от серия ПРО  - 1 лиценз 39.00EUR
Актуализация на продукти от серия ПРО - 3 лиценза 89.00EUR
Актуализация на продукти от серия ПРО - 5 лиценза 129.00EUR
Актуализация на продукти от серия ПРО - 10 лиценза 239.00EUR
Хардуерен лиценз за Microinvest продукти - за 1 компютър   9.90EUR

Забележки:

- В промоционалния период от 15 Юли до 15 Септември клиентите получават 30%  отстъпка от стойността на всички актуализации.
- За върховия период от 15 Януари до 15 Март всички актуализации се оскъпяват с 30%.
- Пакетната актуализация на продукти от серия ПРО важи за брой лицензи, независимо от вида им (напр. 1*Делта ПРО + 1*ТРЗ ПРО + 1*Склад ПРО).
- За продуктите от офис-пакета (Делта, ТРЗ, Склад, Офис организатор) се заплаща 1 (един) актуализационен код, ако са инсталирани на 1 компютър.
- Две или повече промоции (отстъпки) не са валидни за една и съща сделка.
- Всички цени са без включен ДДС.