Фискални устройства

Цялостни решения за Вашия бизнес!

Ние предлагаме фискални устройства TREMOL.

Всички налични и работещи касови апарати TREMOL подлежат на софтуерна доработка според измененията в Наредба Н-18!

Представяме Ви новите модели, произведени и съобразени с измененията:

Най-новият модел от серията настолни касови апарати с подобрен дизайн и функционалност. Изключително бърз и лесен за употреба, благодарение на интуитивния си потребителски интерфейс, съчетан с графичен дисплей и клавиатура с навигационни клавиши.
Предлага различни видове интерфейси, както и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни чрез  USB и Micro SD. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерството на финансите.

Мобилен касов апарат с компактни размери. С подобрена функционалност, базирана на висококачествени компоненти. Предлага възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Апаратът е с включена батерия.

Цена 280 лв с вкл. ДДС

This image has an empty alt attribute; its file name is TREMOLA19Plus.jpg

Касов апарат от последно поколение, който съчетава отлично компактни размери с функционалност. Оборудван с всички видове интерфейси и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Отговаря на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите.

на 268 лв с вкл. ДДС

Посочените цени са с включен ДДС.

В цената е включена и първоначална фискализация на устройството, както и абонамент за връзка с НАП за първата година.

Цената не включва годишен абонамент за поддръжка от сервизната фирма.

За повече информация изпратете запитване.