За нас

Цялостни решения за Вашия бизнес!

ДСМ ООД е създадена през 1997г. с основна дейност компютърни технологии, софтуерни решения, фискални устройства, системи за видеонаблюдение и сервизни услуги, свързани с тези дейности.

ДСМ ООД е изключителен представител на софтуерните продукти на Microinvest за гр. Русе и областта от 1998г. Вече повече от 20 години фирмата разпространява продуктите, инсталира и обучава своите клиенти, които надхвърлят 3000. В последните години за нас е много важно предлагането на цялостни и завършени решения и системи за управление на Вашия склад, магазин, ресторант, хотел, офис – наред със софтуерните продукти предлагаме необходимата техника (компютърни системи, печатащи устройства, баркод-четци, периферни устройства, преносими устройства за разносна търговия и др.)

Microinvest е българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия. Основно предимство на продуктите на Microinvest е тяхната ниска цена и богатите фукнционални възможности. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи. Фирмата притежава широк спектър от клиенти – министерства, големи предприятия, частни фирми с различен обем на дейност и огромен брой малки фирми и частни клиенти. Всички програмни продукти на Microinvest работят с операционната система MS Windows.